FENOMENA(Video) Allahuakbar, Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran

Menurut sumber fenomena ini berlaku di sesebuah perkampungan yang terletak di China. Menurutnya lagi, mata air ini senantiasa kering tiada sedikit pun air yang mengalir dan hanya akan mengalirkan air apabila dibacakan ayat suci Al Quran sahaja.

Pada mulanya penduduk setempat kebingungan memikirkan akan kejadian ini, adakah bala atau nikmat dari Tuhan. Sehinggalah datang seorang ustaz, lalu menjawab segala persoalan. Allahuakbar!! Sejak itu rasa cinta dengan agama Islam mula dirasai dan tersebar luas.. Alhamdulillah..

Dalam video lebih kurang 4 minit ini memaparkan:

Tinjauan sekumpulan penduduk Daerah, Negeri berdekatan yang diwakili para Ustaz pergi ke lokasi untuk melihat sendiri kejadian tersebut.

Setibanya di tempat itu, kelihatan seorang Ustaz terus sahaja mengalunkan bacaan Al Quran serta doa, setelah beberapa minit, sedikit demi sedikit mata air itu mula mengalirkan air dengan begitu banyak hingga menjadi sebuah air terjun yang indah. SUBHANALLAH…

Beberapa orang berada disitu mula teruja dan terpegun lalu melaungkan ALLAHUAKHBAR!!… (Allah Maha Besar), LA ILA HAILALLAH!!.. (tiada tuhan melainkan Allah) dan kata-kata pujian bagi Allah setelah melihat akan kekuasaan, kebesaran-NYA.

Sumber: Youtube Digital Dakwah

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment on "FENOMENA(Video) Allahuakbar, Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*