Tak Ramai Tahu, Fazley Bongk4rkan 2 Rhsia Di sebalik Konsert Siti Di London

Baru- baru ini menjadi perbualan h.angat di media sos1al mengenai satu klip video yang memaparkan persembahan Dato’ Fazley Yaakob dan juga Dato’ Sri Siti Nurhaliza di salah satu konsert Minggu Setiausaha yang diadakan di PWTC.

Mendapat Respon Dari Fazley

Disebabkan klip video tersebut menjadi h4ngat, Fazley sendiri telah memuat naik klip video yang berdurasi 2 minit 27 saat di halaman Instagram miliknya.

Menurutnya persembahan tersebut sejurus sebelum dia mengendalikan konsert Siti Nurhaliza di Londan selaku Penerbit Eksekutif.

Ded4h Pertemuan Bersama Isteri

Perkongs1an itu telah mendapat pelbagai reaksi dari netizen dan ada yang menyatakan bahawa pada konsert tersebutlah Dato K telah memikat Siti Nurhaliza.

Komen tersebut telah dibalas dengan Fazley dengan memaklumkan kepada umum bahawa dia telah memikat isterinya pada konsert tersebut yang mana perhub.ungan suami isteri mereka telah mencec4h 15 tahun pada tahun ini.

Tempahan Konsert Siti Di Sydney Opera House Dan New York

Sal4h satu komen yang mendapat perhatian apabila netizen bertanyakan mengenai perancangan Fazley untuk membawa Siti Nurhaliza ke peringkat antarabangsa seperti di Sydney Opera House dan negara lain.

Fazley turut membalas bahawa mereka telah membuat tempahan untuk membawa Siti Nurhaliza ke Sydney Opera House dan juga pentas di New York. Disebabkan keadaan yang tidak mengizinkan, konsert tersebut tidak dapat diteruskan.

Tambahnya lagi, Fazley bersyukur kerana pada konsert di London itu, dia berjaya mendapatkan Orkestra Simfoni London untuk memainkan lagu lagu Melayu. Syabas!

sumber:murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa juga untuk follow kami di Fb DUNIA MEDIA!

PERHATIAN : KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HIN44N ATAUPUN CAC14N.

Pihak DUNIA MEDIA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak DUNIA MEDIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Terima kasih.

Be the first to comment on "Tak Ramai Tahu, Fazley Bongk4rkan 2 Rhsia Di sebalik Konsert Siti Di London"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*