Terb0ngkar! Siti Elizad Ded4h Sesuatu Tentang Rumah Tangganya!

Penyampai radio Sinar, Siti Elizad akui se dih dan tertek4n kerana selepas lima tahun mendirikan rumah tangga dengan suaminya, Shamsul Baharin Abdul Rahman, mereka masih tidak dikurniakan cahaya mata

Kata Elizad, rasa se dih itu kadangkala tidak dapat ditanggungnya dan ia perlu diluahkan menerusi tang isan.

“Orang tak tahu sebenarnya saya selalu men angis dalam bilik air seorang diri kerana terlalu se dih memikirkan nasib saya masih belum ha mil.

“Saya sed ih dan kadang-kadang tertanya juga, kenapa Allah dah bagi semua nikmat dan rezeki kepada saya tetapi rezeki cahaya mata sahaja belum saya nikm4ti.

“Namun saya bersyukur kerana suami sangat memberikan sokongan padu kepada saya supaya tidak terlalu bersed ih dan tertekan memikirkannya,” katanya.

Elizad yang juga merupakan pengacara Mingguan Wanita itu berkata, ia du gaan besar dan berat buat dirinya kerana keinginan untuk mempunyai zur iat sendiri itu sudah lama diimpikan.

Namun, Elizad berkata dia dan suami bakal menjalani proses IVF untuk langkah terakhir mendapatkan zur iat.

“Sejak tahun lalu sebenarnya kami sudah mula mendapatkan rawatan dan mencuba makan pelbagai ubat tapi hasilnya masih sama.

“Setelah pelbagai usaha dilakukan, kini saya sudah bersedia untuk melakukan proses IVF dalam usaha untuk mendapatkan zur iat,” katanya lagi.

Untuk info, Elizad berkahwin dengan Shamsul pada 11 Januari 2015 yang merupakan duda anak dua.

Sumber : Youtube

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :https://www.viralmy.me/