Nourul Panik Anak Tiba-tiba Diser4ng Saw4n

Baru-baru ini, penyanyi Nourul Depp berkongsikan detik cemas apabila anak lelakinya, Raphaael Depp telah dimasukkan ke hospital disebabkan dem4m d3nggi.

Nourul berkata anaknya turut diser4ng saw4n selepas kali terakhir berlaku pada tahun 2018. Menerusi Instagram, Nourul turut berkongsikan keadaan anaknya yang kini berada di hospital.

“Dah balik ‘merentas desa’ dari Cyberjaya ke Shah Alam dan ke Kuala Lumpur, anak kuat kami ni dem4m dan kena lagi fibral fit dia tu. Selepas sudah dua tahun solid tak kena.

“Mak dia jenuh berkuntau dalam kereta bila dia kena tarik dalam panas lit lit balik sekolah lepas sekolah call. Haaa apa lagi masuk hospital lah,” tulisnya.

Menurut Nourul, anaknya itu telah disahkan menghidap dem4m denggi dan dimasukkan ke wad di sebuah pusat perubatan untuk rawatan lanjut. Nourul berkata luruh hatinya melihat apabila anaknya diserang sawan meskipun hanya beberapa minit.

“Sekali check darah laaaaa … patutlah demam sat sat. Rupanya denggi! Biad4p punya nyamuk. Hang saja suka anak kecik kan.

“Mak mana tak risau. Kami p4nik jugak la. Ya Allah… luruh hati tengok dia tarik dalam seminit setengah tu,” katanya.

Nourul mendirikan rumah tangga bersama seorang jejaka iaitu Eric Daniel Depp dan telah dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Zachary Depp, Raphael Depp dan juga Isabella Depp.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Nourul Panik Anak Tiba-tiba Diser4ng Saw4n"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*