Netizen Puji Tokti, Dari Lahir Sampai Umur 4 Tahun Tak Pernah Umum Duit Raya Anak

Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa merupakan anak kepada Datuk Seri Siti Nurhaliza. Ramai peminat setia Datuk Seri Siti Nurhaliza yang sekian lama mengikuti perkembangan penyanyi berkenaan baik dari segi kerjaya, kehidupan peribadi mahupun anak-anak kepada penyanyi pujaan mereka itu.

Jika dahulu Datuk Seri Siti Nurhaliza telah diuji dengan 11 tahun penantian cahaya mata pertama kini penyanyi lagu Cindai itu berbahagia dengan kehadiran buah hati sulungnya Siti Aafiyah.

Rezeki penyanyi nombor satu negara yang mesra disapa Tokti itu semakin melimpah ruah apabila dikurniakan lagi seorang cahaya mata lelaki pula.

Tumpuan Tokti kini lebih kearah perniagaan dan kehidup an peribadi memandangkan beliau mempunyai dua orang anak yang sedang membesar.

Pasti ada sahaja akal kanak-kanak berkenaan yang menarik perhatian dan mencuit hati para peminat. Menerusi laman instagram, Tokti berkongsl video gelagat anaknya serta aktiviti terkini anaknya itu buat tatapan para peminat beliau.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Sebelum ini menerusi muat naik di laman instagram aafiyahkhalid, tular satu video yang memaparkan gelagat Aafiyah yang kelihatan agak teruja apabila dapat mengikuti ibunya berhari raya. Mereka juga difahamkan beraya agak jauh, memandangkan video tersebut memaparkan Aafiyah berada di dalam sebuah kapal terbang.

“Aafiyah ikut ibu raya jauh hari ni,” tulis instagram aafiyahkhalid di ruangan kapsyen.

Video:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Aafiyah Khalid (@aafiyahkhalid)

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 4.7k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata teruja melihat gelagat Aafiyah.

Namun, apa yang mencvri perhatian ialah komen seorang netizen yang memuji Tokti, dimana penyanyi nombor 1 negara itu tidak pernah mengumumkan jumlah duit raya Aafiyah setiap tahun.

Malah, dia juga berselor0h tentang seseorang individu yang tidak mended4hkan wajah anak untuk tatapan umum, tetapi hanya mengumumkan jumlah duit raya anak.

Komen Netizen:

Sumber: instagram Aafiyahkhalid

Be the first to comment on "Netizen Puji Tokti, Dari Lahir Sampai Umur 4 Tahun Tak Pernah Umum Duit Raya Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*