“Lemp4ng Adalah Ub4tnya…” Yusof Haslam Komen Isv Anak Menantu, Sekali Ini Yang Jadi Bualan Netizen

Pengarah dan penerbit, Datuk Yusof Haslam meminta anaknya, Syamsul Yusof serta menantu, Puteri Sarah Liyana segera menjernihkan ke melut melanda rumah tangga mereka sejak empat tahun lalu.

Memetik Utusan Online, Yusof berkata dia terk ilan dan se dih dengan perkara itu serta berharap ianya dapat diselesaikan dengan cara baik.

“Secara peribadi, saya rasa tidak adil jika rumah tangga mereka berakhir dengan perpis ahan. Itu adalah perkara yang amat menyed ihkan dan saya tidak melihat apa-apa kebaikan di situ.

“Saya dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik untuk mereka, anak-anak dan besan kami. Demi anak-anak dan nama baik keluarga, selesaikanlah dengan cara yang terbaik,” katanya.

Dalam pada itu, Yusof berharap anak menantunya itu dapat menyelesaikan segala apa yang berlaku kerana dia tidak mahu melihat mereka berp isah.

“Saya bangga dengan apa yang dicapai Syamsul ketika ini. Saya hormat dia. Cuma saya harap dia tak lupa asal usul.

“Dalam hal rumah tangga, saya minta dia dan Puteri Sarah perbetulkan keadaan. Saya dan isteri tak mahu melihat mereka bercer4i,” katanya.

Terdahulu, hangat diperkatakan apabila Puteri Sarah mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap individu yang dida kwa sebagai kekasih Syamsul, Ira Kazar.

KOMEN NETIZEN :

Sumber: Utusan / Rotikaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa juga untuk follow kami di Fb DUNIA MEDIA!

PERHATIAN : KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HIN44N ATAUPUN CAC14N.

Pihak DUNIA MEDIA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak DUNIA MEDIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Terima kasih.

Sumber