Humble Je! Terb0ngkar Rupanya Raja Azura Ini Adalah Kerabat Diraja Perak!

Siapa yang tidak kenal dengan Raja Azura yang terkenal dengan panggilan Kak Engku. Kak Engku merupakan antara selebriti tanah air yang tidak dimamah usia walaupun hampir mencec4h usia hampir 50 tahun, dia masih kelihatan cantik dan bertenaga.

Mungkin salah satu sebab ialah kerana gelagatnya yang sentiasa ceria dan mencuit hati. Benarlah kata orang sentiasa merasa gembira dan bahagia membantu kita untuk kelihatan awet muda.

“Sebenarnya, saya tak amalkan apa-apa yang khusus. Selalunya, selepas saya balik rumah saya akan cuci muka seperti biasa. Sebelum tidur, saya amalkan rutin asas, itu sahaja. Alhamdulillah, kulit saya tidak pernah bermas4lah,” katanya.

Pemilik nama sebenar YM Raja Azura Tengku Ahmad Tajuddin ini masih aktif dalam industri seni sebagai penyampai radio, pengacara, pelakon serta penyanyi.

Raja Azura merupakan antara selebriti tempatan yang memiliki pertalian dar4h dengan kerabat diraja Perak. Walaupun telah bercera1 pada tahun 2010, dia dilihat sentiasa tenang dan ceria sepanjang mengh4rungi kehidupannya sebagai ibu tunggal.

Memiliki tiga cahaya mata yang kini meningkat dewasa, dia tetap mengeratkan hubungan baik dengan suami bagi memastikan anak-anaknya tidak menjadi mangs4 pencer4ian mereka.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh YM Raja Azura (@raja_azura)

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh YM Raja Azura (@raja_azura)

Kak Engku mendirikan rumahtangga bersama Adzmin Osman pada Mac 2001 sebelum berpis4h pada 28 September 2010.

Terdahulu, Kak Engku pernah berkongs1 bahawa dia sangat mengambil berat tentang kesihatan diri walaupun sudah berusia dan memiliki tiga orang anak iaitu Megat Muhammad Raziq, Megat Luqman Hakim, dan Puteri Mia Maizurah.

Difahamkan kini Kak Engku telah menjadikan bidang seni hanya sebagai hobi kerana sekarang dia hanya mahu memberikan fokus lebih kepada keluarganya.

Sumber : Youtube

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa juga untuk follow kami di Fb DUNIA MEDIA!

PERHATIAN : KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HIN44N ATAUPUN CAC14N.

Pihak DUNIA MEDIA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak DUNIA MEDIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Terima kasih.

Be the first to comment on "Humble Je! Terb0ngkar Rupanya Raja Azura Ini Adalah Kerabat Diraja Perak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*